Hirdetés

Magyarország legrosszabb szállodájáról készített videót az a youtuber, aki miatt bezárt már a Hajós utcai bár

|

A katasztrófaturizmus új szintet lépett, a legrosszabb magyar bár után a legpocsékabb hazai szálloda is reflektorfénybe kerül. Vajon ennek is bezárás lesz a vége?

Hirdetés

A világ különböző pontjain keresi a lehető legrosszabb szolgáltatóipari létesítményeket egy szlovák videós, aki az utóbbi Magyarországon is járt, hogy "kiváló" anyagokat vegyen fel. Néhány héttel ezelőtt bemutatta Kelet-Európa egyik, ha nem a legrosszabb értékelésű éttermét, ami történetesen éppen a magyar fővárosban működött. PPPeter korábbi videója alapján egyébként már van esély arra is, hogy nyomozás induljon a budapesti bár ellen, és a hatóság feltárja annak enyhén szólva is visszás működési folyamatait.

Ezúttal egy hotelt látogatott meg hazánkban, ami szintén Budapesten található, és nem nehéz róla lesújtó kritikákat találni a neten.

Hirdetés

A videós PPPeter már azt is megmutatja, milyen üzenetet kapott a foglaláskor, illetve kapunk egy rövid bevezetőt is a szállodai beszámolókról, amelyek alapján a Hotel Casa Latina bizonyult a legrosszabbnak Budapesten. Aztán jött a személyes tesztelés, nézzétek meg, milyen a végeredmény (a videó nyitóképe azért messze nem a valóságot tükrözi, annyit segítünk):

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)