Hirdetés

Magyarországon is ömlik a pénz a Star Wars VII-re

|

Várható volt, hogy meglesz a rekord kis hazánkban is, a Star Wars VII: Az ébredő Erő kapcsán bizony csörög a kassza, Miki egér elégedetten csettint.

Hirdetés

Nem mondhatni, hogy meglepő, de mégis elképesztő, hogy milyen számokat tudott produkálni a Star Wars VII a magyar mozikban az első hétvégén. Persze a globális eredményeket tekintve ez várható volt, de azért nehéz elsőre elhinni, hogy magyar mozis viszonyokról beszélgetünk most, ha csak a számokat nézi az ember.

A magyar forgalmazó adatai szerint olyan jegyeladási  rekordok születtek alig három nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: nyitó hétvégéjén a film 282.265 nézőt gyűjtött, akik 412.584.443 forintot hagytak a jegypénztáraknál. Az ébredő erő ezzel minden idők legnézettebb és legtöbb bevételét hozó nyitóhétvégéjét tudhatja maga mögött Magyarországon. A korábbi rekordot nézőszám alapján a Star Wars III. része, A Sith-ek bosszúja tartotta 244.444 nézővel, bevétel tekintetében pedig a Minyonok 284.342.228 forinttal. Emellett most ez a film a pénteki napon valaha volt legnagyobb napi eredményt hozó alkotás, illetve szombaton még ezt is sikerült felülmúlni, illetve elnyerni a "valaha egy napon legnézettebb film a magyar mozikban" megtisztelő címet. 

A GameStar igyekszik minden olvasó kedvében járni, így akik csak azt szeretik, ha egy író velük ért egyet az adott témában, most igény szerint kattinthatnak extra tartalomért.

Láttam a filmet, nagyon tetszett, egy legendáról van szó, és mindenki fogalmatlan láma, aki mást mond - erre tessék kattintani

Láttam a filmet, csalódott vagyok és úgy gondolom, hogy én vagyok a legnagyobb rajongó, aki mindenbe beleköthet, miközben a régi idők élményét hajszolja elkeseredetten - itt minden negatív gondolat egy helyen.

Még nem láttam a filmet, csak szeretem látni, hogy más már látta a filmet, és spoilermentesen kérkedik vele - pont erre való ez a csodálatos írás.

Nem láttam a filmet, nem is érdekel, nem is értem ezt a felhajtást - íme ehhez is egy kényelmes link.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)