Hirdetés

Magyarországon készültek Rob Zombie The Munsters rebootjának első képei

|

A zenész és filmrendező egy nagy fába vágta a fejszéjét, de a projekt egyelőre nem néz ki rosszul.

Hirdetés

Valószínűleg ma már kevesen emlékeznek rá, de a The Munsters egy vígjátéksorozat volt még a '60-as években, ami az Addams Familyvel párhuzamosan futott, és egy átlagos kertvárosi szomszédságba beköltözött szörnycsalád mindennapjait mutatta be. Az eredeti széria meglehetősen népszerű volt a maga idejében, de nem volt akkora kulturális jelentősége, mint vetélytársának.

Az évek során többen is megpróbáltak friss vért pumpálni a Munsters franchise-ban, a sorba legutóbb a horrorfilmjeiről ismert Rob Zombie állt be, aki fényképen mutatta be az új stábot.

Hirdetés

A rendező még a nyáron járt Budapesten, mivel nálunk keresett forgatási helyszínt a projektjéhez. Az első fotók alapján most úgy tűnik, hogy megtalálta azt, mivel a stábfotók idehaza készültek.

A képeken egyébként Sherri Moon Zombie-t láthatjuk Lilly Munster szerepében, mellette pedig Jeff Daniel Phillips és Daniel Roebuck állnak, mint Herman Munster, és "A Gróf" (aki tulajdonképpen a Munster nagypapa lesz).

A film a jelenlegi tervek szerint valamikor jövőre fog a mozikba kerülni, és az NBCUniversal Peacock nevű streamplatformján keresztül is megtekinthető lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)