Hirdetés

Magyarul fasisztázzák le Batmant a Blue Beetle előzetesében

|

Blue Beatle, azaz Kék Bogár bemutatkozása lesz a búcsúzó DCEU egyik utolsó nagy dobása.

Hirdetés

Miközben a rajongók lélegzetvisszafojtva várják, hogy kiderüljön, az eddiginél jobb vagy rosszabb irányba kormányozza James Gunn és Peter Safran kettőse a DC filmes univerzumát, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az idén lezáruló DCEU még nem ért a hattyúdala végére. 2023 folyamán összesen négy DC-mozira válthatunk jegyet, ám miután a Shazam! Az istenek haragja csúfosan elbukott, már csak a Flash - A villám, az Aquaman és az Elveszett királyság, valamint a Kék Bogár tehetné szebbé a búcsút.

Míg Flash és Aquaman újabb kalandjai főként ismert, mi több, egyenesen a régmúltból előbányászott karakterekre épít, addig Kék Bogárral most először találkozik majd a nézőközönség. Ha többet szeretnétek tudni erről a szuperhősről és eredettörténetéről, feltétlenül olvassátok el ezt a cikket, vagy nézzétek meg ezt a videót.

Hirdetés

Az augusztus 17-én debütáló Blue Beetle központi szereplője a fiatal Jaime Reyes (Xolo Maridueña alakítja a Cobra Kaiból), aki a főiskola elvégzése után szebb jövőről álmodik, de a szülővárosába, Palmera Citybe visszatérve nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeli. Egy ősi földönkívüli ereklye, egy szkarabeusz kerül a birtokába, amely őt választja gazdatestnek, és egy különleges képességekkel rendelkező páncéllal ruházza fel. Amire persze másoknak is fáj a foga, elvégre a megfelelő kezekben pusztító fegyverré válhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)