Hirdetés

Magyarul is nézhető az új Pókember film előzetese

|

Szinkronnal hallhatjuk Miles és édesanyja beszélgetését - egyebek mellett.

Hirdetés

Még nem tudjuk, mikor láthatjuk újra Tom Hollandet Pókember jelmezében, de mivel legutóbbi filmje, a Pókember: Nincs hazaút óriási siker lett, valószínű, hogy visszahozzák. Pletykák szerint már alá is írt egy új trilógiára, ugyanakkor a Marvel egyelőre nem erősítette ezt meg.

Egy másik Pókember, Shameik Moore viszont már a nyáron hallható lesz Miles Morales szerepében - mármint az eredeti változatban, hiszen magyarul Jéger Zsombor szólaltatja meg A pókverzumon át főszereplőjét.

Hirdetés

Most megérkezett a szinkronizált előzetes, így aki ebben a formában szívesebben fogyaszt filmeket, kap egy kis ízelítőt az élményből. Gwen Stacy Mentes Júlia, Peter B. Parker Nagy Ervin, Miguel O'Hara (Pókember 2099) Welker Gábor, míg Miles édesanyja szerepében Báthory Orsolya hallható.

A film magyar premierje június elsején lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)