Hirdetés

Magyarul szólalnak meg az autobotok a Transformers új előzetesében

|

Megérkezett a Transformers: A fenevadak kora szinkronos ízelítője.

Hirdetés

Alig több mint egy hónapot kell már csak várnunk arra, hogy ismét Transformers filmre ülhessünk be a mozikba, és ahogy elődei, úgy A fenevadak kora is látványos lesz az előzetesek alapján. Egy ilyen filmnél talán ez a legfontosabb - valószínűsíthető, hogy a legtöbben nem ettől várnak fordulatos sztorit, mélyen kidolgozott karaktereket.

Nem is kellenek ezek ahhoz, hogy valami szórakoztató legyen, néha pont az ilyen élményekért vagyunk hálásak.

Hirdetés

A június 8-án mozikba kerülő A fenevadak kora már a hetedik Transformers film lesz, aki látta a korábbi hatot, tudja, mire számíthat. Michael Bay most producerként segít, a rendezést Steven Caple Jr. vállalta el, aki a Creed II-n is dolgozott.

Alább találjátok a szinkronizált előzetest, ha kíváncsiak vagytok, hogyan szólnak a különféle botok magyarul, ne féljetek kattintani a barátságtalan ábrázatú gépmacskára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)