Hirdetés

Majdnem bekerült némi meztelenség A Gyűrűk Urába

|

Peter Jackson trilógiája nem finomkodik, de a testiség kimaradt belőle. Pedig eredetileg nem ez volt a terv.

Hirdetés

Sok rajongó lepődött meg rajta, hogy az Amazonnál a világ minden pénzéből készülő A Gyűrűk Ura sorozatban felnőtt tartalmak is helyet kaphatnak, amihez állítólag külön szakembert, egy intimitáskoordinátort fogadtak fel - még petíció is indult ez ellen. Mivel Peter Jackson trilógiája mellőzte a pikáns jeleneteket, és elsősorban a nem korhatáros érzelmekre fókuszált, ezért furcsa lehet a pajkosság Tolkien világában (a Pajkos Pónit tekintve mondjuk nem annyira), viszont mint nemrég kiderült, eredetileg a filmekben is majdnem helyet kapott némi meztelenség. 

Hirdetés

A Pippint alakító Billy Boyd Stephen Colbert talkshowjában árulta el nemrég, hogy Philippa Boyes (A Gyűrűk Ura egyik forgatókönyvírója) írt egy jelenetet, amit Pippinnel, Trufával és Szilszakállal képzeltek el. A hobbitok felmásztak volna az entre, Szilszakáll megijedt volna őket meglátva, megrázta volna az ágait, ami miatt a duó az ágai között lezuhant volna, és lefelé menet az összes ruhájuk leszakadt volna róluk, így földet éréskor meztelenek lettek volna. Ekkor Trufa Pippinhez fordulva azt mondta volna: "hideg van, nem igaz?" Mire a másik: "Ölelj magadhoz, Trufa."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az nem derült ki, hogy a végső változatban miért nem maradt benne a jelenet, mindazonáltal ha gondoljátok, kérdezzétek meg róla a Gimlit alakító John Rhys-Davies-t, aki a tervek szerint idén hazánkba látogat a december 11. és 12. között megrendezésre kerülő Budapest Comic Conra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)