Hirdetés

Majdnem főellenségként csatlakozott a DCEU-hoz Adam Driver

|

Nagy ziccer volt a DCEU-s szerep, de talán a Star Wars trilógiával sem járt rosszul.

Hirdetés

Adam Driver neve manapság már mindenkinek ismerősen cseng, hiszen üstökösként robbant be Hollywoodban a színész. Az első nagy dobása az HBO sorozatában, a Csajokban volt, ahol 49 epizódon keresztül alakította Adam Sacklert. Driver azóta rengeteget dolgozik, emlékezeteset játszott például a Patersonban és a Házassági történetben, amiért díjra is jelölték.

A legtöbben persze mégis a legutóbbi Star Wars trilógiában megformált Kylo Ren miatt ismerik, de kevésen múlott, hogy ne egy másik nagy franchise-nál kössön ki.

Hirdetés

Zack Snyder víziója a DC produkciókat illetően meglehetősen sajátos, de megvan a maga rajongótábora, ezért nem meglepő, hogy a #RestoreTheSnyderVerse továbbra is aktív maradt. A rendező a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalával olyan új karaktereket hozott be a sebtiben összetákolt filmes univerzumba, mint például Wonder Woman, aki egyértelmű telitalálatnak bizonyult.

Nem mindenkinek sikerült azonban annyira jól a debütálás mint Gal Gadot karakterének. Lex Luthorra például minden DC-rajongó egy összeszedett, rendkívül higgadt és megfontolt üzletemberként gondol, legutóbb azonban szinte teljesen ennek ellentéteként került a vászonra Jesse Eisenberg által megformálva.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

2014-ben, mikor Eisenberget választották Lex Luthor szerepére, több pletykát is lehetett hallani arról, hogy Adam Driver is ott volt a jelöltek között. Ezt később Zack Synder is részben megerősítette. Ugyan mindkét színész fiatalabb annál, amit szerintünk a karakter megkívánt volna, de azért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy a Driver-féle Luthor talán mélyebb nyomot tudott volna bennünk hagyni. Ezt azonban már sosem tudjuk meg, pláne mivel úgy tűnik, hogy a Warner Bros. végleg szeretné lezárni a SnyderVerse-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)