Hirdetés

Majdnem Superman lett a The Suicide Squad főgonosza

|

Ahogy minden nagyobb filmes produkció, úgy a The Suicide Squad is átment egy pár vázlaton, mielőtt kiderült, hogy ki lesz az ellenfél.

Hirdetés

Amikor James Gunn elkezdte tervezni a The Suicide Squad sztoriját, Kal-El körül forogtak az ötletei. Egy interjúban elmondta, hogy az eredeti elképzelése szerint a csapatnak Supermannel kellett volna megküzdenie Starro, a tengericsillag helyett.

A rendező a Script Apart podcast srácainál vendégeskedett, ahol elmesélte a forgatókönyv fejlődésének lépéseit, és a főgonosz leváltásának okait.

Hirdetés

Több tényező is közrejátszott Starro választásánál, de az első indok személyes volt: James Gunn csak nagy rajongója a karakternek.

"Imádtam a képregényekben. Úgy éreztem, hogy egy tökéletes ellenfél lesz, mert vállalhatatlanul nevetséges, ugyanakkor kifejezetten ijesztő. Amit csinál, az az ijesztő. Gyerekként teljesen be voltam szarva tőle, amikor ráragasztotta azokat a kiscsillagokat Superman és Batman képére. Úgy voltam vele, hogy ez egy olyan DC gonosz, akit valószínűleg sosem fognak filmre vinni, vagy ha mégis, akkor »sötét változatban«. Nem a nagy tengericsillagot, ami egy hatalmas kaiju rózsaszín és tengerkék bőrrel. Nem a nevetségesen nagy, színes rosszarcot."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az őszinte lelkesedés mellett Supermannel dolgozni kifejezetten nagy kihívás lett volna a DCEU jelenlegi állapotában.

"Ekkor még nagyon sok kérdés volt körülötte. Ilyenek, hogy »ki is Superman a DCEU-ban«, vagy »ez a film most a DCEU része vagy azon kívül van?«. Egyszerűen nem akartam foglalkozni ezekkel. El akartam mesélni egy jó sztorit, és kész."

Ami minket illet, ez maradéktalanuk sikerült is, és egy kicsit örülünk is, hogy Gunnt nem kötötték meg a kánon béklyói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)