Hirdetés

Május végén érkezik a Marvel's M.O.D.O.K sorozat, van azonban egy kis bökkenő

|

Felnőtteknek szóló, animációs minisorozattal bővül a Marvel világa, melyben M.O.D.O.K, a megalomániás szupergonosz lesz a főszereplő.

Hirdetés

M.O.D.O.K a Marvel világának egy kevésbé ismert alakja, azok viszont, akik nem csak az MCU-t követik, jól ismerhetik a képregényekből. A megalomániás szupergonosz Tony Stark ellensége, a Vasember 3-ban például ő a főgonosz, igaz, akkor még az átalakulása előtt, Aldrich Killianként (és a Marvel's Avengers játékban is fontos szerepet kapott).

Halála utána a tudata M.O.D.O.K.-ban élt tovább, sikertelensége azonban ebben a formában is csak nőtt. Régi nagy álma, hogy világuralomra törjön, persze nem sikerült, sőt, még a magánélete is romokban hever.

Hirdetés

A most bejelentett 10 részes minisorozat itt csatlakozik be M.O.D.O.K. életébe. Miközben a világuralmi álmairól már lemondott és a házasságáért, illetve a családjáért küzd, élete eddigi legnagyobb kihívásával kell, hogy szembenézzen.

Az okozhat némi fennakadtást, hogy a május 21-én induló sorozat Hulu-exkluzív, így kizárólag az USA és Japán területén lehet majd nézni. Mi itthonról csak abban bízhatunk, hogy a Disney+ lassan itthon is elindul, és majd az ő kínálatukban is feltűnik, hiszen a Hulu is a Disney alá tartozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)