Hirdetés

Black Adamnek is nagy szerepe lesz a Man of Steel 2-ben?

|

Tovább pörögnek a pletykák a Man of Steel 2 kapcsán, a legutóbbi szerint a Dwayne Johnson által alakított karakternek jócskán jut majd játékidő az Acélember folytatásában.

Hirdetés

Úgy látszik minden napra jut valamiféle pletyka a DC filmek kapcsán. Szóbeszéd keringett az interneten, hogy a Warner Bros. hat Batman filmen dolgozik, hogy megünnepeljék a Denevérember feltűnésének 80. évfordulóját, de ezt hamar megcáfolták. Ma újabb hír ütötte fel a fejét a készülő Man of Steel 2 kapcsán, reméljük ez közelebb lesz az igazsághoz. 

A Redditen jelent meg az az információ, miszerint a Warner Bros. szeretné Black Adamet is bemutatni a Man of Steel folytatásában. A poszt azt állítja, ez lehet egy cameo, de az is előfordulhat, hogy komolyabb szerepe lesz a Dwayne "The Rock" Johnson által alakított antihősnek.

A pletykákat óvatosan kell kezelni, de vannak rajongók akik úgy gondolják, lenne értelme összehozni Supermant és Black Adamet a Man of Steel 2-ben. Maga Dwayne Johnson állította, hogy szívesen látná a két szuperhőst összecsapását és alig várja, hogy kiderüljön mit tartogat számukra a DC Comics filmes univerzuma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)