Hirdetés

Már 1,5 millióan írták alá a petíciót, hogy Amber Heard kerüljön ki az Aquaman 2-ből

|

Amber Heard is visszatér majd az Aquaman 2-ben, legalábbis a jelenlegi tervek szerint, de a közönség tiltakozása egyre hangosabb.

Hirdetés

Johnny Depp már nem része a Legendás állatok franchise-nak, miután a Warner megkérte a színészt, hogy mondjon le szerepéről. Az események ekkor pörögtek fel az Amber Heard távozását követelő Change.org petíciója körül.

Rengetegen követelik, hogy a stúdió (aki a DCEU-t is gondozza) a színésznő ügyében is hasonlóképpen járjon el, ha már a jogi vitáik miatt Deppet gyakorlatilag kikísérték az ajtón.

Az egész ügy középpontjában az a több éves bántalmazási botrány áll, ami megkeserítette Johnny Depp és Amber Heard életét és karrierjét.

Hirdetés

A bíróság végül Heard oldalára állt, miután a The Sun lehozott egy cikket benne azzal a konklúzióval, hogy Deppet "asszonyverőnek hívni tulajdonképpen helyes megfogalmazás". Napokkal később Johnny Depp otthagyta Grindelwald szerepét.

Az egész ügy ingoványos. Sokan úgy gondolják, hogy az egész mögött a színésznő áll, aki többszörösen bántalmazta Deppet, sokak szerint Depp a bűnös.  Akármi is történt a valóságban, a rajongók egy része most azt követeli, hogy Amber Heardtől is szabaduljon meg a Warner. Az aláírások száma már bőven túllépte az 1,5 milliót, de a stúdió még nem reagált erre.

Fontos hozzátenni, hogy közel sem ugyanaz a szituáció a két produkciónál. A Legendás állatok 3 forgatása már pörgött, amikor Depp lelépett, de az Aquaman 2 munkálatai még nem indultak be, így a Warnernek van ideje megfontolni a dolgokat. Kétségtelenül nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a közösségi nyomás minden ilyen történetnél egy hangosabb és erősebb, kérdés, hogy meddig érdemes ezeknek engedni és egészen pontosan milyen elvek mentén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)