Hirdetés

Már 3 millióan követelik, hogy Amber Heardot vágják ki az Aquaman 2-ből

|

Nyilván egy petíció semmit sem jelent, de ez a szám azért így is megdöbbentően magas.

Hirdetés

Johnny Depp rajongói már a Aquaman and the Lost Kingdomban forgatása alatt is felháborodtak azon, hogy míg Deppet gyakorlatilag minden fontosabb franchise-ból kidobtak, Amber Heard simán újrázhat a Warnernél, és ismételten ő lesz Aquaman kedvese, Mera.

Időközben az Aquaman 2 már a spájzban van, és várja a jövő márciusi bemutatót, Depp és Heard pere pedig jelenleg is zajlik, és folyamatosan, élőben követhető nyomon online. Fogalmazzunk úgy, hogy 2022 tavaszán a közvélemény nem épp Heard kisasszony pártján áll, és bár vele készült el a film, a Warnernek így is fel van adva a lecke. 

Hirdetés

Heard a filmből való teljes kivágását ugyanis már több mint 3 millió ember követeli egy petíció formájában. Értelemszerűen ezeknek az internetes petícióknak semmiféle kötelező ereje nincs a filmstúdiókra, az elégedetlenkedők hatalmas számát viszont azért nem söpörheti le könnyedén a Warner az asztalról. A petíciót aláírók számra ráadásul az elmúlt pár napban ugrott 2 millióról 3-ra, szóval nagyon úgy fest, hogy a per során látottak és hallottak miatt háborodtak fel ennyire a mozinézők. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokan egyébként úgy hitték, hogy a per miatt lett 2022 végéről 2023 márciusára halasztva az Aquaman and the Lost Kingdom, de igazából nem ez a helyzet, a temérdek vízalatti speciális effekthez kell még extra idő James Wannak és csapatának - a hivatalos narratíva legalábbis így szól. 

Az egész ügy hátterét egyébként még január végén egy külön videóban foglaltuk össze, ha szükségetek van egy Heard-Depp gyorstalpalóra, akkor ajánljuk a figyelmetekbe az alábbi anyagot:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)