Hirdetés

Már a Loki sorozat egyik színésze szerint is közel lehet a második évad forgatásának rajtja

|

Owen Wilson nem mondott túl konkrét időpontot a témát illetően, de a nyilatkozata így is biztató jel lehet.

Hirdetés

Habár sokan rajonganak a karakterért és az őt megformáló Tom Hiddlestonért, nem biztos, hogy a Loki volt az MCU legjobban várt sorozata a premierje előtt.

Aztán végül egy szórakoztató, és a Marvel filmes univerzumának szempontjából kifejezetten fontos első évadot kaptunk, illetve az is hamar kiderült, hogy lesz folytatása a kalandnak. Korábbi értesülések szerint valamikor idén nyáron kezdődhet meg a második szezon forgatása, és egyre biztosabb, hogy tényleg így lesz.

Hirdetés

A sorozat egyik főszereplőjét, a Mobius M. Mobiust alakító Owen Wilson nemrég a Wired egyik videójában tűnt fel, amiben először megerősítette, hogy bizony ő is vissza fog térni a második szezonban. Sőt, úgy hiszi, hogy rövidesen el is kezdik a forgatásokat, ebből pedig azt gyaníthatjuk, hogy tényleg valamikor az elkövetkezendő néhány hónapban indul a jelenetek felvétele.

Az első szezon történései után valószínűleg elég izgalmas folytatásra számíthatunk, ami szintén hatással lehet az egész MCU-ra, hiszen a címszereplő és Mobius mellett várhatóan visszatér Sylvie, Hunter B-15, és még Ravonna Renslayer is.

Wilson egyébként azt is elárulta, hogy remekül érezte magát, amíg a Lokin dolgozott. Ha kíváncsiak vagytok, hogy a színész milyen kérdésekre válaszolt még, lessétek meg a Wired anyagát!

Nektek hogy tetszett a Loki első évada? Jöhetne már a folytatás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)