Hirdetés

Már a Paramount sem tervez a Star Trek 4-gyel

|

Komoly gondba került a film a rendező elcsábítását követően.

Hirdetés

Habár a keményvonalas Star Trek-rajongók nem igazán lelkesedtek értük, a 2009 óta megjelent három Star Trek-film egész szép sikereket aratott Chris Pine James T. Kirkjével, Zachary Quinto Spockjával és Zoe Saldana Uhura hadnagyával, így a Paramount már a 2016-os Star Trek: Beyond premierje után egyengetni kezdte a negyedik rész útját.

A stúdió azonban végül a tereprendezésen sem jutott túl, hiszen nagyjából két hete derült ki, hogy a Disney elcsábította a nagy nehezen megtalált rendezőt, Matt Shakmant (WandaVízió), aki immáron a Fantasztikus Négyes rebootot viszi vászonra az ún. Kelvin-idővonal következő felvonása helyett.

Hirdetés

Már ebből a hírből is egyértelmű volt, hogy veszélybe kerülhet a Star Trek 4 2023. december 22-ére kitűzött premierje, most pedig a Variety azt írja, hogy Shakman dezertálása miatt a Paramount teljesen törölte a naptárából a filmet. Ez persze még nem jelenti, hogy nem is fog elkészülni, de a legjobb esetben is évekre lehetünk attól, hogy ismét felszálljon a Chris Pine-kommandírozta USS Enterprise.

A Star Trek iránt érdeklődő közönség jobb híján a sorozatokkal vigasztalódhat, hiszen valamikor jövőre a Picard, a Discovery és a Strange New Worlds következő (szám szerint harmadik, ötödik és második) évadait is megkapják, melyek közül a kritikák alapján eddig az utóbbi aratta a legnagyobb sikert, élén az Ansoun Mount által megformált Christopher Pike kapitánnyal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)