Hirdetés

Már a Pókember: Nincs hazaút hivatalos felületein is arra utalnak, hogy SPOILER megérkezik az MCU-ba

|

Elég egyértelmű utalást kaptunk a Pókember: Nincs hazaút Twitter-oldalán.

Hirdetés

Próbálok úgy fogalmazni, hogy az alábbi sorok olvasása előtt biztosan mindenki elhagyja a fedélzetet, ha esetleg eddig nem lett volna világos, hogy masszívan spoileres sorok következnek.

Akkor is csalódni fogtok, ha nem csak a Pókember: Nincs hazaút kapcsán kerülitek az idő előtt előtt csavarokat, hanem a mostanában érkező, más Marvel kötődésű filmekről sem akartok semmi extra infót megtudni. Én szóltam előre!

Hirdetés

Most pedig, hogy már csak azok maradtak, akiket nem zavarnak az efféle spoilerek, rá is térhetünk a lényegre. Egy másik cikkben már foglalkoztunk a Venom 2: Vérontó stáblistás jelenetével, melyből kiderült, hogy Venom és Eddie valahogyan átkerültek abba a világba, ahol Peter Parker, azaz Pókember is él, szóval egészen konkrétan az MCU-ban, a Marvel saját filmes univerzumába ugrottak át a Sony külön filmes dimenziójából.

Ennek kapcsán indultak be most a Pókember: Nincs hazaút marketingesei is, a film hivatalos Twitter-oldalán ugyanis az alábbi posztot tették közzé.

Mindössze annyit tettek, hogy rákérdeztek, látott-e mostanában valaki egy jó filmet, annak tükrében azonban, hogy az Egyesült Államokban csak pár napja mutatták be a Venom 2: Vérontót, és ahogyan a film lezárult, teljesen egyértelmű, hogy pontosan erre a moziura utaltak az új Pókember film készítői. 

Simán benne van a pakliban, hogy Venom már a Pókember: Nincs hazaútba felbukkan, akár csak egy rövidebb cameo erejéig. Szerintetek tényleg így lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)