Hirdetés

Már az új Batman nyakában liheg a Doctor Strange az őrület univerzumában

|

Erős két hetet zárt a Doctor Strange folytatása, amely jó úton jár ahhoz, hogy 2022 egyik legnézettebb szuperhősös filmje legyen.

Hirdetés

Mozis pályafutása második hetében is megőrizte listavezető helyét a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ami azzal járt, hogy a hazai pályának számító észak-amerikai piacról 61 millió dollárt szedett össze, további 83,5 milliót pedig nemzetközi viszonylatban, így most összesen 688,1 millió dollárnál jár.

Olyan produkciókkal kellett megküzdenie a moziba járó nézők figyelméért, mint A rosszfiúk (a DreamWorks legújabb animációs filmje 6,9 milliót keresett), a Sonic, a sündisznó 2 (4,5 millió dollár értékben váltottak rá jegyet a héten) és a Stephen King írása nyomán született Tűzgyújtó adaptáció (ez már a második, és akárcsak a fanyalgó kritikák, a 3,8 milliós nyitás is arról árulkodik, hogy az 1984-es változat sikerült jobban). Az ötödik helyen Michelle Yeoh sci-fije, a Minden, mindenhol, mindenkor végzett 3,3 millió dollárral.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, hogy bár minden idők 11. legerősebb amerikai nyitásával büszkélkedhet az előzetesekkel trükköző Doctor Strange az őrület multiverzumában, a második héten már 67 százalékkal kevesebben váltottak rá jegyet, azaz meredekebben zuhan a nézőszám, mint a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (52 százalék), illetve az Örökkévalók (61 százalék) esetében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A már említett lendületes kezdésnek köszönhetően viszont nemcsak hogy könnyedén lehagyta a csupán 168,2 millióig jutott Morbiust, hanem elfogópályára állva közeledik a pillanatnyilag 767,2 milliónál tartó The Batmanhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)