Hirdetés

Már belenézhetünk a Star Trek: Discovery 5. évadába, ami az utolsó lesz

|

Már azt is tudni, hogy mikor jön a Paramount sorozatának fináléja.

Hirdetés

Quentin Tarantino Star Trek projektjéből már nem lesz semmi, és azt se látni, hogy a Zachary Quinto és Chris Pine főszereplésével készült filmek mikor kapnak folytatást, viszont januárban arról érkezett jelentés, hogy egy cím nélküli eredettörténet formálódik a háttérben Tony Haynes (Andor, Black Mirror) rendezésében, és évtizedekkel korábban játszódhat a J.J. Abrams-féle rebootnál. 

Sorozatok tekintetében már rózsásabb a helyzet: többek között ott a Picard, a Lower Decks és a remek Különös új világok mellett pörög a Star Trek: Discovery is. Ez utóbbi ráadásul kap egy spin-offot is, amely az egyik fontos szereplőre, az Oscar-díjas Michelle Yeoh által megformált Philippa Georgiou-ra és a Csillagflotta hírszerző szolgálatára fektet nagyobb hangsúlyt.

Hirdetés

A Star Trek: Discovery legénysége egy utolsó küldetésre indul az ötödik évadban, ebből ad ízelítőt az alábbi kedvcsináló. Burnham kapitány (Sonequa Martin-Green) még utoljára hadba hívja legénységének tagjait, akik időközben a családjává váltak: Saruval (Doug Jones), Sylvia Tillyvel (Mary Wiseman), Cleveland Bookerrel (David Ajala) és a többiekkel olyasvalamire vadásznak, amely az ismert galaxis egyik legnagyobb kincse. Csakhogy nem egyedül ők pályáznak rá, ami izgalmas pillanatokat szül. Nézzétek csak: 

A Star Trek: Discovery 5. évada április 4-én debütál a Paramount+-on dupla epizóddal, hozzánk valószínűsíthetően a SkyShowtime-on keresztül jut majd el. A sorozat egyik színésze, Kenneth Mitchell sajnos már nem érhette meg a premiert, nemrég hunyt el 49 éves korában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)