Hirdetés

Rossz hírt kaptunk a Rogue Squadron-filmről

|

A Disney félreérthetetlen üzenetet küldött a Star Wars spin-off megjelenésének elhalasztásáról.

Hirdetés

A Disney még 2020 decemberében harangozta be, hogy a Wonder Woman-szériát is elkövető Patty Jenkins rendezésében egy újabb Star Wars spin-off érkezik, amely a legendás videojátékot megidézve Rogue Squadron címen fut be a mozikba.

A premier sokáig 2023. december 22-ére volt kitűzve, ám idén tavasszal a Lucasfilm élén álló Kathleen Kennedy egy interjúban elárulta, hogy az új tervek szerint először a szintén előkészítés alatt álló, Taika Waititi által készített SW-mozit kapjuk meg, amiből egyértelműnek tűnt, hogy a Rogue Squadron már nem fog beférni a menetrendbe.

Hirdetés

Most pedig a Disney már hivatalosan is elpucolta a filmet a jövőbeli megjelenések listájáról, így jelen állás szerint nincs hivatalos premierdátumunk. Fontos leszögezni, hogy ez önmagában nem egyenlő a Rogue Squadron teljes törlésével, de az bizonyos, hogy még évekig nem látjuk majd a cikázó X-szárnyúakat.

Ezzel párhuzamosan a médiaipari óriás további változtatásokat is eszközölt a megjelenési naptárában, az élőszereplős Elvarázsolt kastély például 2023 augusztus 11-én érkezik, egy cím nélküli produkció helyét véve át. Előtte viszont még április 21-én megkapjuk a Next Goal Winst Taika Waitititől, amely a hírhedten gyenge Amerikai szamoai labdarúgó-válogatott sztoriját dolgozza fel, a főszerepben Michael Fassbenderrel és Elisabeth Moss-szal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A változtatások teljes listája a következő:

  • Az "Elvarázsolt kastély" 2023. október 3. helyett 2023. november 23.-án debütál.
  • A "Next Goal Wins" premierdátuma 2023. április 21. lett.
  • "Wish" néven érkezik egy eddig cím nélküli Disney Animation film 2023. november 22-én.
  • Egy cím nélküli Marvel-produkció 2024. február 16-ról 2024. június 9-re került át.
  • "Elio" néven érkezik egy eddig cím nélküli Pixar-mozi, 2024. március 1-jén.
  • "Disney's Snow White" címen került feltüntetésre a 2024. március 22-re időzített Hófehérke-feldolgozás.
  • Az Agymanók 2 lesz az eddig cím nélkül jegyzett, 2024. június 14-re időzített Pixar-film.
  • A megjelenési naptárban is nevet kapott a 2019-es Oroszlánkirály előzménysztorija, a Mufasa: The Lion King, amely 2024. július 5-én fut be a mozikba, de eddig csak egy cím nélküli említés utalt rá.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)