Hirdetés

Már dolgoznak a The Flash 2 forgatókönyvén

|

A jelek szerint a stúdió bízik az Ezra Miller nevével fémjelzett The Flash-film sikerében.

Hirdetés

Aligha akad olyan film, amelynek rögösebb lett volna az útja a mozivászonig, mint a The Flash. Ennek elkészültét nemcsak a világjárvány hátráltatta, de időközben új tulajdonoshoz került a produkció felett bábáskodó Warner Bros. Pictures és a DC Films is, majd a főszereplő Ezra Miller többször is összekülönbözött a törvénnyel, amely miatt egy ideig úgy tűnt, hogy végül teljesen elmaradhat a premier.

Miller azonban augusztusban összekapta magát, s nyilatkozatot adott ki, melyben bocsánatot kért a tetteiért, és közölte, hogy mentális problémákkal orvoshoz fordul. A legfrissebb hírek szerint ezzel megmenekült a The Flash-mozi is, amelynek már el is kezdődtek az újraforgatási munkálatai, most pedig már a folytatásról csiripelnek a madarak.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legalábbis nemrég egy hosszabb riporttal jelentkezett az újraszervezés alatt álló DC filmes univerzuma kapcsán, melyben az alábbi mondat is szerepel:

"A Wonder Woman 3 forgatókönyve Patty Jenkins tollából a közeljövőben várható, a The Flash folytatásának forgatókönyve pedig már készül - az Aquaman forgatókönyvírója David Leslie Johnson-McGoldrick körzeműködésével - arra az esetre, ha a 2023. június 23-án bemutatásra kerülő film jól teljesítene."

- írja a cikk egy meg nem nevezett Warner-alkalmazottra hivatkozva.

Ha hihetünk neki, akkor a Warner inkább bízik a The Flash sikerében, mint nem, ami egybevág a korábbi értesüléssel, mely szerint a stúdió már csak azért is küzdött annyira a film bemutatásáért, mert az jól szerepelt a tesztvetítéseken. Ezzel kapcsolatban a Variety még júniusban közölt egy beszámolót, amely alapján az illetékesek a Christopher Nolan-féle Batmanekkel teszik egy polcra a produkciót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)