Hirdetés

Már elkezdődött a Fekete Párduc 2 forgatása, de a forgatókönyvön még menet közben is alakítanak

|

Még most is gyúrnak a Black Panther: Wakanda Forever forgatókönyvén.

Hirdetés

Magától értetődő, hogy a Fekete Párduc 2, avagy a Black Panther: Wakanda Forever forgatókönyvét alaposan át kellett írni, hiszen az eredeti címszereplőt alakító Chadwick Boseman 2020-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt. A nyilvánosság nem is sejtette, hogy a színész rákkal küzd, ami végül felülkerekedett rajta. A második Fekete Párduc film munkálatai viszont ettől még nem álltak le.

Ryan Coogler író/rendező ráadásul nemrég a forgatást is elkezdte, a film elvileg 2022. július 8-án, vagyis szinte napra pontosan egy év múlva érkezik majd meg az amerikai mozikba. A T'Challa és Shuri anyját, Ramonda királynét alakító Angela Bassett viszont nemrég arról mesélt, hogy a forgatókönyvön még mindig alakítanak.

Hirdetés

Bassett az Entertainment Tonightnak egészen pontosan azt mondta egy interjúban, hogy már ötféle forgatókönyve volt a Black Panther: Wakanda Forevernek, és jelenleg egy újabb készül - azt nem lehet tudni, hogy az öt egy pontos szám-e, vagy csak utalni akart arra, hogy sokszor és sokféleképpen módosítottak már a szkripten. 

Mindez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy gond lenne a munkával, nem példa nélküli az Hollywoodban, hogy a forgatás alatt is átírják még gyorsan a forgatókönyvet. Joe és Anthony Russo is sokat alakítottak menet közben a Bosszúállók: Végjátékon, az első Vasember filmnek pedig elvileg nem is volt klasszikus forgatókönyve, Jon Favreau a forgatások alatt találta ki az utolsó részleteket. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)