Hirdetés

Már félmillió aláírást kapott a Johnny Depp visszahívására indult petíció

|

A Karib-tenger franchise rajongói nagyon szeretnék, ha a színész újra magára ölthetné Jack Sparrow jelmezét és viccesen dülöngélhetne egy hajón rumot szopogatva.

Hirdetés

A Johnny Depp és Amber Heard botránynak rengeteg kellemetlen eredménye lett a párra nézve. Az egyik legnagyobb csapás a Pirates of the Carribean rajongókat érte, amikor a Disney úgy döntött, hogy Depp nélkül viszik tovább a hajót. Az internet imád egy jó petíciót, így azonnal el is indult az aláírásgyűjtés, hogy Depp visszakaphassa Jack Sparrow szerepét.

A petíció két évvel ezelőtt indult Riza Siddiquinek köszönhetően a Change.org weboldalon keresztül. Akkor 500 000 aláírás begyűjtése volt a cél, de egy darabig elég langyos volt az érdeklődés.

Hirdetés

Akkor indultak be a dolgok, amikor a Disney elkezdett beszélni a franchise jövőjéről, és az aláírások száma látványosan megugrott. A petíció mostanra 516 683 aláírást kapott és Riza át is írta a célt 1 millióra.

Még ha össze is jön az 1 millió aláírás, akkor is több fog kelleni ennél, hogy Depp visszakaphassa a szerepét. A Disney próbálja távol tartani magát mindenféle rizikótól, és eleve a petíciók világát éljük, a másfél millós Heard elleni akciónak sincs nagy eredménye, pedig szépen rárepült mindenki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)