Hirdetés

Már gratuláltak Aubrey Plazának egy új Tomb Raider-film miatt, aztán kiderült, van egy kis bökkenő

|

Edgar Wright kicsit elhamarkodottan írt rá Aubrey Plazára.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy Alicia Vikander teljesen bizonyosan nem lesz többé Lara Croft, mivel az MGM elveszítette a filmes jogokat, nem fog folytatást kapni a legutóbbi, 2018-as Tomb Raider mozi (magát az MGM-et egyébként nemrég az Amazon vásárolta fel). A megállapodások szerint az MGM-nek idén májusig kellett volna lefektetni a második rész alapjait ahhoz, hogy megtarthassa a jogokat.

Innentől viszont az a helyzet, hogy szabad a vásár, bárki lecsaphat Lara Croft kalandjainak megfilmesítési jogaira. Ezzel együtt pedig találni kell egy új főhősnőt. Egyesek szerint Aubrey Plaza például remek lenne a szerepre. Biztosan így gondolta Edgar Wright is, aki üzenetben már gratulált is a színésznőnek. A gond csak az, hogy egyelőre szó sincs arról, hogy Plaza megkapta volna ezt a szerepet.

Hirdetés

Wright azért gondolhatta ezt, mert a MovieMaker címlapján egy elég "Lara Croft-os" fotó jelent meg a színésznőről. Az alábbi képen ez a borító és az első filmes Lara, Angelina Jolie látható egymás mellett.

A történtek kapcsán egyébként Plaza elmondta, hogy a kisköltségvetésű mozik mellett nagyon szereti az akciófilmeket is, és szívesen eljátszana egy olyan belevaló karaktert, mint Lara Croft. Ki tudja, mit hoz a jövő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)