Hirdetés

Már Greta Thunberg is a Marvel filmes univerzumának része

|

A Loki évadzárójának hála többek között azt is megtudtuk, hogy Greta Thunberg az MCU-ban is létezik.

Hirdetés

Nem tekinthető igazán spoileresnek a következő pár sor, mivel a gyakorlatban semmiféle fontos információt nem tartalmaz a Loki első szezonjának évadzárója kapcsán. Ha az utolsó részben történtek részletes taglalására vagytok kíváncsiak, akkor ezt egy külön cikkben megtaláljátok, most viszont egészen másról lesz szó.

A Loki első évadának utolsó, hatodik része úgy indul, hogy a szokásos Marvel Studios logó lepörgése alatt szállóigévé vált MCU-s mondatokat hallunk gyors egymásutánjában, később pedig valós személyek híres mondatai is elhangzanak. 

Hirdetés

Többek között Neil Armstrong, vagyis az első ember, aki egy idegen égitestre, a Holdra tette a lábát, Malála Júszafzai Nobel-békedíjas pakisztáni születésű emberjogi aktivista, és Nelson Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság első feketebőrű elnöke is megszólal ebben a jelenetben. Rajtuk kívül pedig hallható Greta Thunberg híres mondata, a "How dare they!" is.

Greta Thunberg egy fiatal svéd éghajlatváltozás-aktivista, aki 2019-ben tett szert nagy ismeretségre, mikor felszólalt több világkongresszuson és csúcstalálkozón, ilyen volt a New York-i ENSZ klímacsúcs vagy a davosi Világgazdasági Fórum.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)