Hirdetés

Már kész a Tron 3 forgatókönyve?

|

Lassan egy évtizede "dolgoznak" a Tron 3-on és már olyan pletykák is keringtek korábban, hogy a Disney kukázta az egészet. Most úgy tűnik, hogy mégsem.

Hirdetés

Még 2017. márciusában röppentek fel az első jelentések, miszerint a Tron 3 készül és a stúdió Jared Letóval tárgyal a főszereppel kapcsolatban. A Disney rajongói oldalak ezt a jelentést kezdték mostanában visszhangozni látszólag semmilyen megerősítés vagy új fejlemény nélkül. Az elmúlt években semmi kaptunk infót arról, hogy hol tartanak a munkálatok.

Hirdetés

Még júniusban volt egy Light the Fuse podcast epizód, amiben a Disney zenei vezetője, Mitchell Leib beszélt a franchise-ról.

"Volt egy ebédem Paul Hahnnal, ahol arról beszéltünk, hogy szeretnénk csinálni egy Tron folytatást, egy Tron 3-at. Van egy remek forgatókönyvünk, mármint tényleg nagyon izgalmas. Ha évekkel ezelőtt csináltuk volna meg, akkor nem sikerült volna jól, de most azt hiszem, hogy elérkezettnek érezzük az időt, és mostanra sokat tanultunk az előző filmből."

A Tron 3 munkálatai ilyen-olyan formában már egy évtizede zajlanak a kulisszák mögött, de mivel a projekt még hivatalosan nem kapott zöld lámpát így ez nem feltétlenül jelent bármit, de ez a nyilatkozat azért arra enged következtetni, hogy lehet még reménykedni.

Ti reménykedtek egyáltalán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)