Hirdetés

Már kész volt a Sam Raimi-féle Pókember 4 forgatókönyve, amikor elkaszálták a filmet

|

Legalábbis A csodálatos Pókember írója ezt állította.

Hirdetés

Nem volt tökéletes a 2000-es években megjelent Pókember-trilógia, hiszen akadt jó pár kínos pillanata a Tobey Maguire által életre keltett Peter Parkernek, de a szuperhősös filmek terén így is fontos alkotásoknak számítanak Sam Raimi filmjei, amelyek cseppet sem mellékesen elég sok pénzt hoztak a készítők konyhájára.

Az már régóta köztudott, hogy a rendező készült egy negyedik felvonással is, ami viszont kaszát kapott még az Andrew Garfield-féle Pókember megérkezése előtt.

Hirdetés

Nemrég viszont érdekes részletre derült fény, ugyanis A csodálatos Pókember-filmek egyik írója, James Vanderbilt egy interjúban elárulta, hogy valójában teljesen kész volt a Raimi-féle negyedik rész forgatókönyve. Később aztán több embert is bevontak, hogy picit feldobják ezt a sztorit, megváltoztattak bizonyos dolgokat, de végül az a döntés született, hogy mégsem ezt az utat választják.

A film elkaszálása óta sok részlet kiderült a cselekményről, így például tudjuk azt is, hogy egy csomó, Pókemberhez köthető karakter is szerepet kapott volna a kaland során.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azért Raimi így se nagyon csüggedhet, hiszen időközben őt is bevonták az MCU-s buliba, és ő rendezhette a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című filmet, ami valamikor idén debütál majd a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)