Hirdetés

Már készül a következő Cloverfield film

|

A Paramount a rendezőt is megtalálta a Cloverfield franchise új részéhez.

Hirdetés

2008-ban az akkor még a kiugrást kereső Matt Reeves összeállt J.J. Abramsszel és megalkottak egy kézi kamerás szörnyfilmet, amely nem csupán a műfaj egyik legjobbjává vált, hanem mára kultikus is lett. Ezt két további rész is követte, a 2016-os Cloverfield Lane 10 és a 2018-as The Cloverfield Paradox, ám Reeves ezekben már csak producerként vette ki a részét.

Viszont egyik sem számított az első film közvetlen folytatásának, amire már régóta várnak a rajongók. A hiányt pótolandó, a Paramount tavaly bejelentette, hogy ismét egyesítik erejüket Abrams produkciós cégével (Bad Robots) és megvalósul a 2008-as Cloverfield folytatása. A projekt kapcsán azóta sötétben tapogatóztunk, de a Deadline legújabb jelentése leleplezett egy-két részletet. 

Hirdetés

Ezek alapján az olyan folytatások, mint a Sonic 2 és a Top Gun: Maverick sikerén felbuzdulva a negyedik Cloverfield film biztosan meg fog valósulni, méghozzá Joe Barton írásában és Babak Anvari rendezésében. Barton olyan filmek és sorozatok szkriptjén dolgozott, mint a Kötelesség/Szégyen, a Találkozás, A rítus és a The Lazarus Project, Anvari pedig az Armie Hammerrel készült Sebeket, az Under the Shadow horrort és legutóbb a Beugrottam című netflixes thrillert tudja felmutatni referenciaként. A projektet J.J. Abrams, Matt Reeves és Drew Goddard (Daredevil, Lost) mellett Jon Cohen (Ravenswood) és Bryan Burk (Alias, A rejtély) is producerként támogatja. 

Az első film titkolózásra épülő reklámkampányához hűen egyelőre semmit nem tudni a következő Cloverfield történetéről, de a tavalyi - meg nem erősített - jelentések alapján nem kizárt, hogy ennél már nem a kézi kamerás stílust használják majd.

Ti melyik verziónak örülnétek jobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)