Hirdetés

Már készül a következő Superman film

|

James Gunn egy izgalmas hírrel szolgált a DC rajongók számára.

Hirdetés

Számos szomorú és vidám hírt kaptunk, mióta James Gunn és Peter Safran átvették a DC filmes univerzumának gyeplőjét. Filmes projektek kerültek a kukába, Henry Cavillt hátrahagyták, és a darálóba küldték Zack Snyder minden lógva maradt sztoriszálát (mondjuk emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáink).

Persze a tisztítótűz okkal érkezett: Gunn és Safran tiszta lappal akarnak indítani. Egy szép új világ kezdetét láthatjuk, aminek alapköve a Superman: Legacy lesz.

Hirdetés

Clark Kent új bemutatkozása szolgál majd a Chapter One: Gods and Monsters nyitányaként, így kulcsfontosságú, hogy ez a Superman az a Superman legyen, akire ténylegesen építeni lehet. James Gunn jelentős mennyiségű időt töltött emiatt a forgatókönyv összeállításán, amit kicsit több mint egy hete egyébként már be is fejezett.

Most, hogy a sztori összeállt, indulhatnak a nagyobb folyamatok. James Gunn nagy örömmel a rajongók tudtára is adta, hogy a Superman: Legacy előkészítési munkálatai megkezdődtek, jöhet a jelmeztervezés, díszletépítés, kellékformázás és minden, amit a kamerák beindítása előtt el lehet intézni.

Gunn egyébként tisztázta, hogy egyelőre senki ne kezdjen el a fején pörögni: a rendező még mindig nem tudja, hogy ki lesz az új Superman, sőt. Elmondása szerint még egy darab színésszel nem volt ideje tárgyalni, így el fog tartani egy darabig, amíg megkapjuk az új köpenyes megmentőnket.

A Superman: Legacy a jelenlegi tervek szerint 2025. július 11-én kerül majd mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)