Hirdetés

Már készül az új Megtorló sorozat?

|

Jon Bernthal antihőse visszatérhet, méghozzá egy Disney-hez köthető streamingplatformon.

Hirdetés

A hónap végén lekerülnek a Marvel-sorozatok a Netflixről, ami egyfelől szomorú, hiszen a streamingszolgáltatás előfizetői búcsút inthetnek Daredevilnek, Luke Cage-nek, Jessica Jones-nak és a többieknek, másfelől viszont új lehetőségek nyílnak meg a karakterek számára. Például csatlakozhatnak a Marvel Filmes Univerzumhoz (ahogyan tette azt Charlie Cox Daredevilje és Vincent D'Onofrio Kingpinje), vagy éppen egy új sorozatot kaphatnak a Disney-től. 

Hirdetés

Hasonló sorsa lehet a Jon Bernthal által életre keltett Frank Castle-nek, azaz a Megtorlónak is, akit a Daredevil sorozat mellett a saját szériájában is láthattunk, és a legújabb pletyka alapján számíthatunk a visszatérésére. A Small Screen értesülései szerint a karakter hamarosan egy vadonatúj sorozatban lesz látható Bernthal megformálásában, amely az Egyesült Államokban a Hulura kerülhet fel (amelyben a Disney többségi tulajdonos), Amerikán kívül pedig a Disney+-hoz tartozó Starra, amely a vállalat felnőtt tartalmainak gyűjtőhelye. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Small Screen megkereste az információval kapcsolatban az illetékeseket is, de egyelőre sem a Disney, sem a Marvel nem reagált a megkeresésükre. Az viszont biztos, hogy ha elkészül az új Megtorló sorozat, Bernthalon nem fog múlni a dolog, hiszen egy korábbi interjújában elmondta: ha a megfelelő módon kezelik továbbra is a karaktert, akkor örömmel tér vissza hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)