Hirdetés

Már klingon vérbort is vásárolhatnak a Star Trek-rajongók

|

Egy föderációs sauvignon blanc mellett dobták piacra a klingonok legendás italát, amivel a legnagyobb harcosok szoktak koccintani.

Hirdetés

ViacomCBS Consumer Products részlegének és a Wines That Rock borászatnak a kollaborációjából születtek meg a legújabb Star Trek italok, köztük az ikonikus klingon vérbor, amit biztosan nem kell bemutatni a Star Trek sorozatok veterán rajongóinak. Maga a vérbor egyébként valójában egy 2018-as cabernet sauvignon, ami egyedi palackokat kapott, társául pedig egy 2019-es sauvignon blanc-t is piacra dobnak, ez a United Federation of Planets Special Reserve nevet viseli. 

Hirdetés

A két új ital a StarTrekWines.com eddigi kínálatához csatlakozott, korábban a Chateau Picard Cru Bourgeois és a Special Reserve United Federation of Planets Old Vine Zinfandel nevezetű nedűket lehetett itt megrendelni. A két új bor egybecsomagolva 90 dollárba, azaz nagyjából 27 ezer forintba kerül. A mutatós palackban tárolt vérbor egyébként kézzel mártott viaszozást kapott, a föderációs sauvignon blanc pedig számozott üvegekben érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)