Hirdetés

Több mint egymillióan követelik, hogy Johnny Depp exneje ne szerepelhessen az Aquaman 2-ben

|

Miután Depp kénytelen volt távozni a Legendás állatok 3-ból, sokan úgy érzik, az lenne fair, ha Amber Heard sem tarthatná meg szerepét.

Hirdetés

Továbbra is folyamatosan zajlik a jogi küzdelem Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard között. A pár 2011-ben ismerekedett meg, 2015-ben házasodtak össze, és 2016-ban váltak el igen zajosan: Heard távoltartási végzést kért, miután azzal vádolta meg Deppet, hogy tettlegesen és verbálisan is bántalmaza őt, megpróbálta kirúgatni az Aquamanből, és tiltólistára tenni a Warner Bros.-nál.

Depp 2019-ben viszontperelte Heardöt jó hírnév megsértése miatt, valamint később azt is sérelmezte, hogy a brit The Sun feleségverőnek nevezte egyik cikkében. Az ügy hétfőn zárult le, a bíró nem neki adott igazat, mert úgy látta, elég bizonyíték támasztja alá Heard állításait. Ezt követően a Warner Bros. jelezte a színésznek, hogy nem szívesen dolgozna vele együtt a Legendás állatok folytatásán, így Grindelwald szerepére mást fognak keresni (lehet, hogy Mads Mikkelsen lesz a nyerő).

Hirdetés

A rajongók nem fogadták jól a döntést. Nem az a problémájuk, hogy nem hisznek Heardnek, hanem hogy szerintük hasonló elbánás jár a színésznőnek, aki ugyancsak bántalmazta Deppet kapcsolatuk alatt, ütlegelte, valamint szétverte az egyik ujját egy vodkásüveggel, aminek végét sebészi úton kellett visszavarni, és nyomát a színész örökre viselni fogja.

A több mint egymillió ember által aláírt petíció oldalán azt is említik, hogy Heardöt 2009-ben már letartóztatták az akkori élettársa ellen elkövetett erőszak miatt, és a válás óta mindent megtesz, hogy tönkretegye exférje karrierjét. Azt akarják, hogy a Warner Bros. vele is bontson szerződést, és tegye ki őt az Aquaman 2-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)