Hirdetés

Már kukába is került DC Wonder Twins filmje

|

Alig néhány hete sikerült megtalálni a Wonder Twins főszereplőit.

Hirdetés

Épp nagy átszervezések alatt áll a DC Entertainment, és a Warner egésze. Ennek keretében a cégcsoportnál sokat fognak variálni az éppen futó projektekkel, ami halasztásokkal, sőt akár már hivatalosan bejelentett filmek és sorozatok lefújásával is járhat. Ennek a folyamatnak esett most áldozatául a Wonde Twins film is.

Néhány hete még úgy tűnt, hogy nagyon szépen haladnak az előkészületek, mivel a csapatnak sikerült megtalálnia a két főszereplőt. Keneti James Fitzgerald Apa és Isabel May alakították volna a csodálatos ikreket, de nagyon úgy néz ki, hogy füstbe ment a terv.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery összeállás következtében kinevezett új CEO, David Zaslav mindent felborított. Mivel a főnökség elvárja, hogy minden DC film a mozikban kössön ki, ezért az HBO Maxra szánt produkciók zömét elfelejthetjük. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Blue Beetle esetében ez egy mozis megjelenés eredményez, de a Wonder Twins nem elég ismert ahhoz, hogy ezt megérdemelje, emiatt az ikrek kaszát kaptak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Riverdale-rajongók remélték, hogy KJ Apát DC szuperhősként láthatják viszont, de ezek az álmok most összetörtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)