Hirdetés

Eladó a Knight Rider autó, de még egy négy méter hosszú Hasselhoff is

|

Ha valaha vágytál arra, hogy a Hoff gigászi feje, vagy fürdőgatyája köszöntsön téged otthonodban minden reggel, akkor itt a remek alkalom.

Hirdetés

David Hasselhoff még 2004-ben vendégszerepelt a SpongyaBob filmben, ahol saját magát alakította, és hátán vitte magával Spongyát és Patrikot. A jelenethez használt kellék egy 4 méter hosszú, fekvő Hasselhoff bábú, ami a színész saját gyűjteményét gyarapította, legalábbis eddig. A hatalmas figura most a Diligent Auction Services kínálatát képezi, sok más személyes relikviával egyetemben, és hamarosan élőben lehet majd licitálni rá. 

Hirdetés

Aki nem szeretné hazavinni az elképesztően részletes bábut, annak is van mire elköltenie a felesleges millióit. A számtalan Hasselhoff relikvia (az elengedhetetlen Baywarch fürdőrucival egyetemben) mellett a színész tulajdonában lévő K.I.T.T. Knight Rider verda is eladásra kerül. Ennek szintén borsos ára lesz, ráadásul (mivel egy autóról van szó), a szállítása sem lesz olcsó. Mindez mondjuk lényegtelen, mivel a színész maga fogja leszállítani a járgányt az új tulajdonosának, ha az eleget fizet. 

Persze nem csak ez az egy autó volt K.I.T.T a Knight Rider forgatása alatt, az 1982-ben bemutatott sorozat négy évadjának forgatásához több mint 20 modellt használtak, de ez egy működő példány Hasselhoff gyűjteményéből. Lehet törni a malacperselyt, január 23-án indul a licit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)