Hirdetés

Már magyar szinkronnal is megnézheted a Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetesét

|

A Doctor Strange folytatásában is egy félresikerült varázslat következményeivel néznek szembe a szuperhősök, akárcsak a Pókember: Nincs hazaútban.

Hirdetés

Egy pillanatig sem volt kérdéses a 2016-ban bemutatott Doctor Strange sikere után, hogy a sebészből lett varázsló nemcsak a Bosszúállók-filmekben bukkan majd fel, hanem újabb önálló produkciót is kap. Közel 678 millió dollárig jutott a mozikban, ami egyáltalán nem rossz teljesítmény egy olyan Marvel-hőstől, akiről a mozinézők többsége valószínűleg sohasem hallott.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness (magyarul Doctor Strange az őrület multiverzumában) címet viselő folytatást szintén Scott Derrickson rendezte volna, ám végül kreatív nézetkülönbségek miatt távozott, így az a Sam Raimi vette át a helyét, aki az első Pókember-trilógiát forgatta Tobey Maguire-rel a címszerepben.

Hirdetés

Noha már 2020-ban elkezdődtek a produkció munkálatai, a koronavírus-járvány jelentősen hátráltatta, több hónapra is le kellett állniuk, később pedig jelentős újra- és pótforgatásokra volt szükség. Mindezek együttesen az eredményezték, hogy a film csúszott, nem is keveset, és mivel gondosan kiszámított menetrend szerint követik egymást az MCU immáron negyedik fázisába tartozó alkotások, ezért egységesen minden mozifilmet elhalasztottak.

Most már elvileg dobozban Doctor Strange újabb kalandja, ezért legfeljebb a vírushelyzet rosszabbra fordulása miatt változhat a 2022. május 6-ára kitűzött amerikai premierdátum. A magyar mozikba egy nappal korábban érkezik, tehát mi akár már május 5-én megnézhetjük.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)