Hirdetés

Már magyar szinkronnal is megnézheted a Transformers One első trailerét

|

Kiderült a Transformers animációs film magyar címe is, nem gondolták túl.

Hirdetés

"Élőszereplős" formában már többször is találkozhattunk az átalakulásra képes robotokkal a mozikban, ám animációs kiadásban leginkább sorozatban bukkantak fel az Autobotok és az Álcák. Miután a Transformers: A fenevadak kora nem teljesített olyan jól a pénztáraknál, ahogy várta a Paramount (200 millió dollárból 438 milliót szedett össze globálisan), most a vállalat megpróbálkozik egy animációs eredettörténettel becsábítani a rajongókat a mozikba. 

A Transformers One mögött az az  Industrial Light & Magic áll, amely számos ikonikus franchise speciális effektusaiért felelt (mint a Transformers, a Star Wars és a Jurassic Park), míg a rendezői feladatokat Josh Cooley látta el, aki korábban a Toy Story 4-et és az Agymanók kisfilmjét hozta össze. 

Hirdetés

A sztori a Cybertron bolygón játszódik, ahol Optimus fővezér és Megatron még az Orion Pax és D-16 nevet viselik, és bajtársak, azonban az animációs film során kiderül, hogy miért lettek esküdt ellenségek. Optimust az eredeti változatban Chris Hemsworth szólaltatja meg, így nem meglepő, hogy a magyar szinkronos előzetesben Nagy Ervin ugrott be, pedig animációs alkotásoknál nem evidens, hogy megmarad a megszokott párosítás. Hallgassátok meg, hogy milyen a trailer így:

A Transformers One a hazai mozikban Transformers Egy néven kerül műsorra, október 10-től csücsülhettek be rá. Ti meg fogjátok nézni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)