Hirdetés

Már magyar szinkronnal is nézhető a Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetese

|

Gorr magyarul is az istenek életére tör.

Hirdetés

Megérkezett a Thor: Szerelem és mennydörgés új, magyar szinkronos előzetese, melyben már Gorr, az istenölő is felbukkan. Kicsivel több mint egy hónap van már csak hátra a bemutatóig, így éppen itt volt az ideje, hogy a legutóbbi kedvcsinálóból befusson a honosított verzió is. Nos, nem kell tovább várnunk rá, alább rögvest megnézhetitek.

A Taika Waititi által rendezett Thor: Szerelem és mennydörgésben visszatér Thor Odinson, akit ismételten Chris Hemsworth alakít, a mennydörgések istenének egykori szerelem, Jane Foster (Natalie Portman) azonban úgyszintén pörölyforgató szuperhőssé válik a filmben.

Hirdetés

A két Thornak és segítőiknek, például a Tessa Thompson által életre keltett Valkűrnek egy minden korábbinál hatalmasabb gonosszal kell szembeszállniuk, hiszen a Thor: Szerelem és mennydörgés antagonistája nem más lesz, mint Gorr, az istenölő. Gorr szerepét Christian Bale kapta. 

A Thor: Szerelem és mennydörgés egészen pontosan 2022. július 7-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)