Hirdetés

Már magyar szinkronnal is nézhető a Wonder Woman 1984 új előzetese

|

Nem húzta sokáig a dolgot a magyar forgalmazó, pár nappal a DC FanDome után már itt is van a szinkronos Wonder Woman 1984 trailer.

Hirdetés

Az elmúlt hétvége igazi ünnep volt a DC Comics-rajongóinak, elvégre egy halom fontos bejelentést és előzetest kaptak a DC FanDome-során (ezeket egy külön cikkben foglaltuk össze). Az egész bulit szombaton a Wonder Woman 1984 új előzetesével nyitották meg, és mi is legelőször ennek a kedvcsinálónak kaptuk meg a magyar szinkronnal felvértezett változatát.

Hirdetés

A friss videót már csak azért is érdemes megnézni, mert ez az első olyan trailer, ami teljes pompájában megmutatja a film egyik főgonoszát, a Kristen Wiig által éltere keltett Gepárdot. Megoszlanak a vélemények, hogy mennyire sikerült jól a CGI Wiig "nagymacskásítása" során, erről nyugodtan osszátok meg velünk ti magatok is a saját véleményeteket lent a kommentek között. Most viszont lessétek meg a szóban forgó előzetest, ami friss és ropogós. 

Ez egyébként ugyebár már a második Wonder Woman 1984 előzetes, az első itt éritek el, ha esetleg újra meg szeretnétek nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)