Hirdetés

Már magyar szinkronnal is nézhető az élőszereplős A kis hableány első előzetese, változott a „Vár rám a Föld” dal

|

Ariel immár magyarul énekel az új trailerben.

Hirdetés

Nemrég megkaptuk a 2023-ban érkező élőszereplős A kis hableány első kedvcsináló videóját, most pedig a hazai forgalmazó közzétette a szinkronos verziót is. Nem kellett túlzottan sokat fordítani az előzetesben, de legalább már biztosan tudjuk, hogy az eredeti (és méltán legendás) nóta, a Vár rám a Föld a magyar szinkronos filmben is ugyanolyan hajlításokkal újul meg, mint az eredeti angol változatban. 

Ezt persze mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e neki, vagy szíve szerint maradt volna az eredeti mesében hallott dalnál. A kis hableány egészen pontosan 2023. május 25-től lesz majd megtekinthető a magyar mozikban. 

Hirdetés

Messze nem ez lesz a Disney utolsó élőszereplős próbálkozása, olyan régi meséket is újra elő fognak venni ily módon, mint a Herkules, A Notre Dame-i toronyőr, a Csingiling, A kőbe szúrt kard, a Bambi, a Macskarisztokraták és a Lilo és Stitch is, illetve folytatást kap az élőszereplős Aladdin, A dzsungel könyve, a Szörnyella, továbbá jön egy Az oroszlánkirály előzményfilm és egy Anders hercegre koncentráló Aladdin spin-off is.

A hazai forgalmazótól azt is megtudtuk egyébként, hogy a szinkronos casting még nem történt meg, így az alábbi előzetesben Ariel nem a végleges hangján hallható. 

A Rob Marshall rendezésében készülő A kis hableány címszereplője Halle Bailey is. Eric herceg szerepét Jonah Hauer-King kapta, Utsuláét pedig Melissa McCarthy. Javier Bardem lesz Triton király, az ő felesége, Selina királyné pedig Noma Dumezweni (ő egy teljesen új, kizárólag a film kedvéért kitalált karakter). Sebastian, a rák hangját Daveed Diggs kölcsönzi, Ficánkát Jacob Tremblay szinkronizálja, Hablatyot, a sirályt pedig Awkwafina.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)