Hirdetés

Már magyarul is nézhető a Fekete Párduc 2 első előzetese

|

Egyúttal az is egyértelművé vált, hogy nem Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! címen kell majd a filmet keresni a mozikban, maradnak a fordítók a Fekete Párduc 2-nél.

Hirdetés

Az eredeti előzetest már a Comic-Con alatt megnézhettük (nálunk természetesen magyar felirattal került fel a csatornára), a hazai forgalmazó most viszont magyar szinkronnal felvértezve is elhozta nekünk a Fekete Párduc 2 első kedvcsinálóját.

Igen, a jelek szerint nem fogják lefordítani az eredeti angol címet, vagyis a Black Panther: Wakanda Forevert, hanem maradnak inkább a magyar verzió esetében az egyszerű számozásnál. Az új filmben természetesen visszatér Shuri, Nakia, Okoye és M'Baku is, a vakandaiak ellenfele pedig nem más lesz, mint Namor, a Torpedó.

Hirdetés

A Fekete Párduc 2 tehát amellett, hogy az előzetes alapján tisztelettel adózik Chadwick Boseman előtt, összereszti Vakanda és Atlantisz népét, ezt az összecsapást pedig bizony érdemes lesz majd moziban megnézni.

A Fekete Párduc 2 2022. november 10-én fog megérkezni a hazai mozikba. Ti várjátok már a filmet?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)