Hirdetés

Már meg is van annak a Star Wars filmnek az új írója, amit otthagyott a Lost társalkotója

|

Nem kellett sokáig várni arra, hogy megtalálják Damon Lindelof és Justin Britt-Gibson helyettesét.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy újabb Star Wars-film veszíthette el az alkotóit, egészen pontosan Damon Lindelof (a Lost sorozat társalkotója) és Justin Britt-Gibson dobbantottak egy még cím nélküli projektből, a filmnek csak a rendezője, a korábban a Ms. Marvel szérián dolgozó Sharmeen Obaid-Chinoy maradt állományban. A jelek szerint azonban a Disney és a Lucasfilm nem vesztegette az időt, a Variety információi szerint már meg is van a készülő Star Wars-mozi új írója.

Ha minden igaz, akkor Steven Knight veszi át a stafétát, ő felel mostantól a film forgatókönyvéért - Lindelofék ugyebár azt követően távoztak, hogy bemutatták a stúdiónak saját szkriptjüket, szóval konkrétan megvan, mit kell majd Knightnak felülmúlnia.

Hirdetés

A 63 éves Steven Knight egyébként messze nem most kezdte a szakmát, korábban olyan produkciókon dolgozott, mint az Apple TV+-os See, a Birmingham bandája (avagy Peaky Blinders), a Tabu sorozat, melynek showrunnere is volt, vagy épp a Diana hercegnő életéről szóló, Kristen Stewart főszereplésével készült 2021-es Spencer. 

Bár tévésorozatok terén nem áll rosszul a Csillagok háborúja világa, elvégre jelenleg is fut a Rossz Osztag című animációs széria, valamint A Mandalóri 3. évada, és még idén jön az Ahsoka és a Skeleton Crew, illetve a Visions második felvonása és a Young Jedi Adventures, mozifilmek tekintetében korántsem ilyen rózsás a helyzet. A Patty Jenkins-féle Rogue Squadron és Kevin Feige saját Csillagok háborúja-mozija sosem fog elkészülni, Rian Johnson trilógiájáról ezer éve nem hallottunk, a Trónok harca alkotóinak saját projektje már rég ki lett hajítva.

Jelenleg a megvalósuláshoz legközelebb Taika Waititi filmje áll, valamint saját mozival készül majd a jelenleg a Deadpool 3-on dolgozó Shawn Levy is. Érdekesség, hogy Levy nemrég egy All the Light We Cannot See című minisorozatot forgatott a Netflixnek, amit épp a fentebb említett Steven Knight írt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)