Hirdetés

Már most belenézhetünk az Amazon nagy költségvetésű The Wheel of Time sorozatába

|

A megtekinthető jelenetben több kulcsfontosságú szereplő is felbukkan Robert Jordan regényfolyamából.

Hirdetés

Két évadot már biztosan meg fog érni a több ezer oldalon leírt monumentális fantasy, ugyanis az Amazon idén májusban berendelte a november 19-én elrajtoló széria ráadását. A Robert Jordan halála miatt Brandon Sanderson által befejezett történet középpontjában egy prófécia áll, melynek bekövetkeztét legalább annyira várják, mint amennyire rettegik: e szerint az Újjászületett Sárkány szembeszáll Shai'tannal, és miközben megmenti a világot, el is pusztítja azt.

Míg a Sötét Úr számtalan szolgája azon fáradozik, hogy sose válhasson valóra e jóslat, egy Aes Sedai, a Kék Ajah soraiba tartozó Moiraine Damodred viszont arra vállalkozik Őrzője, Lan Mandragoran társaságában, hogy felkutassa azt az ifjút, aki az Aes Sedaiokhoz hasonlóan képes megérinteni az Egyetlen Hatalmat (Jordan világában ez a mágia forrása).

Hirdetés

Az Amazon által közzétett jelenetben épp azt láthatjuk, amint a Rosamund Pike alakította Moiraine és Lan (Daniel Henney) megérkeznek Folyóközbe. Ennek tanúja a közel háromezer nevesített szereplőt felvonultató történek főhőse, Rand al'Thor (Josha Stradowski), valamint a barátai közül Perrin Aybara (Marcus Rutherford), Nyneave Al'Meara (Zoë Robins), Egwene al'Vere (Madeleine Madden) és Mat Cauthon (Barney Harris).

Ezzel párhuzamosan a színészgárda bővülését is bejelentette az Amazon a New York Comic Con keretében. A második évadban csatlakozik majd a stábhoz a Birmingham bandájában és a Mistfitsben is látott Natasha O'Keefe, a Broadchurchből ismerős Meera Syal, valamint Ceara Coveney.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hogy kinek a szerepét osztották az előbbiekre, az még nem világos, ám Coveny-ről már tudjuk, hogy ő lesz Andor, a legerősebb királyság trónörököse, Elayne Trakand. Ő látható az alábbi képen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)