Hirdetés

Már most berendelhették az egyik készülő Star Wars sorozat folytatását

|

Nagyon úgy tűnik, hogy Stellan Skarsgård elszólta magát a Star Wars: Andor tévésorozat kapcsán.

Hirdetés

A Lucasfilm és a Disney eddig nem kommunikálta hivatalosan, hogy második évad is készül az idén érkező Star Wars: Andor tévésorozathoz (ami ugyebár a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet mozifilm előzménye lesz), de megtette helyettük a nagy bejelentést a széria egyik sztárja, Stellan Skarsgård.

Skarsgård a Dagens Nyheter svéd híroldalnak adott egy interjút, ebben kotyogta el, hogy idén ősszel már el is kezdődik az Andor második szezonjának forgatása.

Hirdetés

A színész egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy előszőr a Dűne 2-t fogja forgatni júliusban, majd ősszel már a Star Wars: Andor második évadán kell dolgoznia. Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy az Andor első felvonása mikor érkezhet meg a Disney+-ra, de sokan nyári premiert tippelnek - ahogy egyébként az MCU-s Ms. Marvel sorozat bemutatója kapcsán is ez a teória áll fenn jelenleg.

Arról sincs fogalmunk, hogy Stellan Skarsgård kit alakít majd a sorozatban, de az biztos, hogy a címszereplőt ismételten Diego Luna fogja eljátszani, a Lázadás vezetőjét, Mon Mothmát pedig Genevieve O'Reilly keltheti életre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)