Hirdetés

Már most filmsorozattá bővítené Zack Snyder az Army of the Deadet

|

Még fel se került a Netflixre Snyder új zombis agymenése, de már franchise-ot akarnak építeni belőle.

Hirdetés

Tegnap befutott az Army of the Dead című zombis akciófilm első igazi trailere. A Zack Snyder rendezésében készülő projekt a Netflix egyik új csodagyereke, amiből a streaming óriás láthatóan franchise-ot akar kinevelni.

A trailer megjelenését követően Snyder válaszolt pár kérdésre is, az egyik pedig az esetleges előzményfilmmel volt kapcsolatos. Ez megmutatja majd, hogy hogyan épült le a civilizáció a zombiapokalipszis kezdetén.

Hirdetés

Túl sok részletet egyelőre nem tudunk, de a sztori Matthias Schweighöfer karaktere, Ludwig Dieter köré épül. A színész rendezőként is dolgozik majd a filmen, amiben Nathalie Emmanuel (Trónok harca - Missandei) Guz Khan, Ruby O. Fee, Stuart Martin, és Jonathan Cohen kapják a további nagyobb szerepeket.

Zack Snyder a kérdezz-felelekben nem csak megerősítette az előzményfilm érkezését, de elárulta, hogy a címe Army of Thieves lesz. Mondjuk ez a projekt még jódarabig a munkaasztalon marad, pláne hogy az Army of the Dead (magyar címén A halottak hadserege) premierje is csak május 21-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)