Hirdetés

Már most olvashatsz a Venom 2 stáblistás jelenetéről, ha nem tudod kivárni a bemutatót

|

A fél internet arról beszél jelenleg, ami a Venom 2 stáblistája alatt történt.

Hirdetés

Nálunk csak október 14-én fogják bemutatni a mozik a Venom 2: Vérontót, külföldön viszont már túl vagyunk a premieren, így nem túl meglepő, hogy az internet spoilerekkel van tele a filmmel kapcsolatban. Ha valaki ezeket el akarja kerülni, akkor óvatosan kell lépkednie a net sztyeppéin, akik viszont türelmetlenek, gyorsan válaszokat találhatnak - például alább is.

Mi kizárólag az utóbbi csoportnak akarunk itt kedvezni, szóval utoljára figyelmeztetünk, ha nem akarod ellőni már most, a hazai bemutató előtt a Venom 2 stáblistás jelenetét, akkor keress gyorsan más olvasnivalót a GSO-n (például itthon 18-as karikát kapott a film, ez is elég érdekes hír), alább minden a spoilerekről fog szólni!

Hirdetés

A stáblistás jelenetben Venom és Eddie egy hotelszobában pihengetnek, próbálnak lazulni kicsit a nagy kaland után. Miközben tévéznek, szóba kerül, hogy Venom ősöreg, és hatalmas tudással rendelkezik, tisztában van például azzal, hogy léteznek párhuzamos univerzumok. Eddie semmit sem ért ebből, ezért Venom felajánlja, hogy megmutatja neki egy kósza pillantás erejéig, miről is van szó, de ekkor valami furcsa dolog történik. 

Sárga fény halad át a szobán, és egy teljesen más bútorzattal berendezett hotelben találják magukat. Venom azt mondja, mindez nem az ő műve, tehát messze nem ő akart itt most összehozni egy teljes dimenzióugrást (mi egyébként azt tippeljük, hogy mindez Doctor Strange azon varázslatának köszönhető, amit a Pókember: Nincs hazaút előzetesében is láthattunk).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A duó zavarát még jobban tetézi, hogy az épp futó tévéadásban megjelenik J. Johan Jameson (a Hírharsona tulajdonosát természetesen J.K. Simmons alakítja, pont mint a Pókember: Idegenben végén és a régi Pókember trilógiában), aki épp a nemrég lelepleződött Pókemberről fröcsög. Az adásban ekkor konkrétan megmutatják Peter Parker képét, és nagyon úgy tűnik, hogy Venom már ismeri valahonnan a srácot, kecsesen meg is nyalja a tévéképernyőt. Ekkor belép egy idegen fickó, és megkérdezi, mégis mi a frászt keres Eddie az ő szobájában.

Mostantól tehát teljesen bizonyos az, amit eddig csak sejtettünk: a multiverzumnak hála találkozik a Sony saját képregényes univerzuma, és az MCU.

Még egy kis extra érdekesség: a filmben megismerhetünk egy Mulligan nyomozó nevű karaktert, aki elvileg meghal, később azonban láthatjuk, hogy egyrészt nagyon is életben van, másfelől immár kéken világít a szeme. Ez az utalás a képregényrajongók számára lesz csak egyértelmű, ők ugyanis pontosan tudjuk, hogy a Marvel Comics füzeteiben Mulligan egy harmadik szimbiótának, Toxinnak a gazdateste. Egy esetleges Venom 3-ban tehát elég valószínű, hogy immár Toxin is fel fog bukkanni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)