Hirdetés

Már nem PewDiePie a legnagyobb YouTuber

|

Felix hosszú évekig ült a trónon, de most átadta helyét a feltörekvő szupersztárnak.

Hirdetés

Felix Arvid Ulf Kjellberg, vagyis PewDiePie neve örökre beégett az internetes történelembe, amikor 2013-ban elérte a platform legmagasabb feliratkozószámát. Azóta persze változott a helyzet: az olyan csatornák, mint T-Series és a YouTube Movies már rég lekörözték, de ettől még Pewds maradt a platform legsikeresebb alkotója.

Ez tegnap éjjel megváltozott: MrBeast már hosszú hónapok óta Pewds sarkában volt, és mivel Felix a Japánba költözésével a napi feltöltéseket is maga mögött hagyta, garantált volt, hogy MrBeast be fogja érni. Ez tegnap meg is történt.

Hirdetés

MrBeast az elmúlt években hatalmas rajongótábort épített maga köré a Squid Game-versenyével, YouTube-kihívásaival és egyéb vetélkedőivel. Mindezek mellett MrBeast csapata több nyelvre is lefordítja az eredeti videókat, így egyre több nézőt érnek el világszerte.

A befektetett munkának végül meg lett az eredménye:

Pewds rajongói egyébként gyorsan nekiláttak feliratkozgatni a svéd csillag csatornájára, de maga Felix többször is elmondta, hogy részéről abszolút ki van békülve dologgal. A YouTube-on már elért mindent, amit akart, és boldogan éli világát Japánban, ami egy olyan nyugdíjas élet, amit közepes irigységgel (és büszkeséggel) nézünk vlogjain keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)