Hirdetés

Már nézhető a Dűne utolsó előzetese, akár magyar felirattal is

|

Heteken belül kiderül, hogy beletörött-e Denis Villeneuve bicskája Frank Herbert klasszikusába.

Hirdetés

Sokan tartják a Hugo- és Nebula-díjas író, Frank Herbert Dűnéjét megfilmesíthetetlen mesterműnek, és való igaz, az adaptáció a Twin Peaks miatt ünnepelt David Lynchnek sem sikerült. Ez viszont nem vette el a kedvét a Fogságban, a Sicario, az Érkezés és a Szárnyas fejvadász 2049 filmek rendezőjének, Denis Villeneuve-nek, aki igazi sztárgárdával, több filmre bontva álmodta vászonra a gazdag alapanyagot. 

Hirdetés

A kritikusok első véleményei eléggé megosztóak voltak, de az ítéletet nem ők mondják majd ki, hanem a nézők pénztárcája, ráadásul a szimultán forgalmazás miatt (egyszerre jön mozikba és az HBO Max streamingszolgáltatásra) sokat számít majd az is, hogy a Warner Bros. platformján hogyan teljesít Villeneuve víziója.

Október 21-én mi is megtapasztalhatjuk majd, hogy milyen lett a végeredmény és a rendező mihez tudott kezdeni olyan nevekkel, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Oscar Issac, Jason Momoa, Stellan Skarsgard és Dave Bautista. Már nincs sok hátra addig, a várakozást pedig a legutolsó, nálunk felirattal nézhető trailerrel enyhíthetjük: 

Ti be fogtok ülni a Dűnére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)