Hirdetés

Már olvasható a Star Wars: The High Republic - Light of the Jedi első fejezete

|

Teljes egészében nyilvánossá tették az első Star Wars: The High Republic kezdő fejezetét, amit most ti is elolvashattok.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint idén ősszel kellett volna elstartolnia a Star Wars következő nagy fejezetének, vagyis a High Republic korszaknak. Az első könyvek és képregények azonban csúszni fognak, csak 2021-ben kerülnek fel az amerikai boltok polcaira. Mindenesetre az írói munka továbbra is gőzerővel halad, sőt már egy apróbb betekintést is kaphattunk az egyik készülő regénybe. 

Hirdetés

Egészen pontosan Charles Soule regényéről, a Light of the Jediról van szó, aminek teljes első fejezetét megosztotta nemrég az amerikai IGN, weboldalukon el is olvashatjátok azt - értelemszerűen az angol nyelvtudás ehhez elengedhetetlen. Ha minden jól megy, akkor a Del Rey kiadó 2021. január 5-én fogja az Egyesült Államokban piacra dobni a kötetet, ami a Szukits gondozásában természetesen később hozzánk is eljut majd.

A Star Wars: The High Republic korszakról márciusban egyébként készítettünk már egy magyarázó videót: 

Frissítés: immár kvázi hangoskönyv formájában a magyar fordítást is meghallgathatjátok ide kattintva, a Rixon's Cantina YouTube-csatornán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)