Hirdetés

Már Sydney Sweeney is csak nevet a Madame Web csúfos bukásán

|

Sydney Sweeney a Saturday Night Live-ban csinált viccet a Madame Webből.

Hirdetés

Nem is olyan régen a Madame Web egyik színésznője, Isabela Merced azt nyilatkozta, hogy a Madame Web pontosan azért bukott meg, amiért korábban a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), vagy épp a Marvelek: a férfi nézőközönség még mindig mélységes megvetést érez az olyan mozik iránt, amik erős, független nőket mutatnak be (frissítés: időközben kiderült, hogy egyáltalán nem ő volt). Nos, nagyon úgy fest, hogy a filmben ugyancsak szereplő Sydney Sweeney nincs ennyire felpaprikázva, inkább viccesre vette a figurát.

Most hétvégén ugyanis Sweeney volt a Saturday Night Live (SNL) aktuális házigazdája, a show-t megnyitó monológjában pedig viccesen megrugdosta egy kicsit a Sony legutóbbi képregényes moziját.

Hirdetés

SNL-es monológját Sydney Sweeney egészen pontosan úgy kezdte, hogy a nézők láthatták már őt olyan szériákban, mint például az Eufória (ami valóban elképesztően sikeres), és biztosan nem látták őt a Madame Webben. A Madame Web bevételi számait elnézve erre tényleg nagy az esély. 

A Madame Webről készült kritikánkat itt tudjátok elolvasni

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)