Hirdetés

Már szinkronosan is megnézheted a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület előzetesét

|

A rebootolt Star Trek mozifilmekkel befutott Chris Pine szószátyár bárdot alakít az élőszereplős D&D adaptációban.

Hirdetés

Tíz éve már annak, hogy lezárult a 2000-es Dungeons & Dragons mozifilmmel kezdődött, majd az egyértelmű minőségromlásról árulkodva DVD-n folytatódott trilógia, de gyanítom, hogy még nem mindenkinek sikerült feldolgoznia az általuk okozott traumát. Mindent elárul a készítők alkalmatlanságáról az az ominózus jelenet, amelyben a Forgotten Realms legnagyobb hatalmú lényei közé tartozó beholderek egyikét egyszerű strázsaként alkalmazták, abból a gondolatmenetből kiindulva, hogy biztos kiválóan lát, ha egyszer olyan sok szeme van.

Emiatt érthető az is, hogy akkor sem lettünk sokkal nyugodtabbak, amikor megtudtuk, hogy az újabb filmtervet úgy adogatták egymás között a stúdiók, mintha bármelyik pillanatban felrobbanó kézigránát lett volna. Megfordult a Universal Studiosnál és a Warnernél is, mielőtt végül a Paramount Picturesszel dűlőre jutott volna a Hasbro.

Hirdetés

A Chris Pine főszereplésével forgatott első komolyabb költségvetésű D&D produkciót a Michael Gillio forgatókönyvíróval kiegészült rendező- és írópáros, Jonathan Goldstein és John Francis Daley szemlátomást a vígjátékok irányába vitték el, mintha a Marveltől lesték volna el, hogyan kell filmet készíteni. Ebből persze még bármi kisülhet, és még ha a CGI helyenként le is esik a vászonról, legalább a úgy tűnik, vették arra a fáradtságot, hogy átlapozzák a Forgotten Realms bestiáriumát bemutató könyveket.

Hacsak nem jön közbe semmilyen halasztásra okot adó fejlemény, a nálunk Betyárbecsület alcímmel vetített Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves 2023. március 3-án kerül a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)