Hirdetés

Már szinkronosan is megtekinthető az új Morbius előzetes

|

Nem kellett sokat várni arra, hogy magyar szinkront kapjon a Pókember ellenségeként megismert vérszívó kalandjának második trailere.

Hirdetés

Sokan hajlamosak erről megfeledkezni, de a Marvel univerzumban szép számmal előfordulnak vámpírok is (gondoljuk csak Penge keresztes hadjáratára, amit az élőhalott vérszopók ellen folytat). Michael Morbius azonban más, mint Dracula leszármazottjai, mert a súlyos betegségben szenvedő tudós emberfeletti képességeit és csillapíthatatlan vérszomját vámpírdenevéreknek köszönheti.

Ezért is nevezik az élő vámpírnak a Pókemberrel számos alkalommal tengelyt akasztó antihőst, akit most a Sony arra használ Venommal, Kravennel, Madam Webbel és egy sor, Peter Parkerhez kapcsolódó karakterrel együtt, hogy létrehozza a saját filmes univerzumát, amely azért a multiverzumon keresztül szegről-végről rokonságot ápol az MCU-val is.

Hirdetés

A 2022. január 28-i premierdátummal rendelkező Morbius címszerepét az Oscar-díjas Jared Letóra osztották, de nem ő az egyetlen, akinek az alakítása emelheti a produkció színvonalát. A mindig kiváló Jared Harris formálja meg Morbius mentorát, Matt Smith az ugyanabban a betegségben szenvedő barátját, Adria Arjona a menyasszonyát, és a Halálos Iramban filmekből ismerős Tyreese Gibson pedig a Morbiusra vadászó FBI ügynököt, Simon Stroudot.

Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)